saknar dig gumman

tja tja bloggen anton här idag är det torsdag och jag saknar min murra väldigt mycket men de är ändå ett tag kvar tills vi träffas menmen de går nog bra ändå hoppas du hare bra och att du mår bra, älskar dig mest av allt! puss okbra hej/din älskling<3
Kommentarer: 1


HUR MÅNGA KRAMAR FINNS DET I VÄRLDEN


 åh denna filmen såg jag på bio igår och den var verkligen jättebra! många tårar men mycket skratt. så jag rekommenderar verkligen denna film. helt fantastisk.
med detta inlägg passar jag på att säga att jag nu är tillbaka i Umeå efter många om och men. tackar alla för en trevlig helg. saknar mitt hjärta redan.. aja har vi klarat en månad nu så ska vi väl klara fler. puss


Kommentarer: 0


Lubbträsk

Nu har jag äntligen kommit till stugan, älskling är här också helt underbart. sovde hos honom inatt himla mysigt. snart ska i äta och sen ska vi ut å skjut me 6x55. kung. sen ska vi väl försökta ta oss isäng ganska tidigt eftersom vi ska upp 5 imorgon för å jaga. jippi. Tror älskling ska blogga senare, haha.
älskar dig mest av allt min ängel! puss
 

fullt upp

oj nu är det exakt en vecka sen jag skrev, har inte haft tid, har haft fullt upp i veckan. har hunnit färga håret blondare, sen har jag även hunnit vara å handla på willys med Evelina, sen igår så var jag med min släkting Elina som jag inte träffat på över 4 år kom vi fram till. så det var riktigt trevligt.

ikväll kommer pappa hit och sover hos mig å sen åker jag och evelina med honom hem imorgon sen blir de en helg med älgjakt, bio och mys med älsklingen min som jag inte träffat på 2 veckor..

ska slänga in någon bild senare ikväll. på resultatet av håret.
sen ska jag också bjuda Evelina på mat ikväll, det blir spagetti och köttfärssås:) pussHe

TORSDAG

har inte skrivit på länge..vet inte varför har bara inte orkat. igår gymmade jag, evelina, johannes och sandra efter idrotten. det var sjukt skönt. och träningsvärken är i min mage och ben idag. känns bra.
idag slutar vi typ sent tror jag men sen blir det hemresa. wihoo..

imorgon är de älgjakt som gäller. längtar såå sjukt! kommer bli väldigt bra! Blir som en långhelg för mig :)
avslutar detta inlägg med en på jag och min saknade och älskade vän.

 
saknaden till dig bästavän är enorm. att inte få se ditt vackra leende varje dag och att inte få vara med dig varje dag och hitta på massa konstiga saker. du ska veta att jag saknar dig varje dag. och jag önskar jag kunde vara med dig precis just nu. saknar att träffa dig varje dag.. älskar dig!
Ottilia Andersson du är världens bästa!<3