filmmys

sitter hemma och myser med mamma å syster just nu. vi ser på film! himla mysigt faktiskt. sa hejdå till älskling idag också.. sovde där inatt och sen imorse åkte han till stugan,, för att jaga hela veckan, usch va orättvist!

Imorgon åker jag tillbaka till Umeå ska bli rätt skönt ändå. förutom att jag typ inte hinner va med otte nått i helgen.. aja. ska försöka lägga ut nån bild sen nån dag! puss
Kommentarer: 0


..

Fredag imorgon, de betyder helg och hem till Stensele. Var planerat att jag skulle vara med Anton istort sätt hela helgen. men som vanligt så blir de aldrig som man tänkt. lesss.. är bara allmänt deprimerad idag. spanskaläxförhör imorgon så måste väl plugga lite till det också! Usch.. 
 
tur vi har världens bästa svenskalärare. vi Fick sluta kvart över 1 tack vare honom! perfekt! men imorgon blir de en rätt dryg dag och sen cyklar jag hem hit och packar sen åker jag med bussen vid klockan 5! får väl se vad som händer ihelgen.. aja orkar inte skriva mer nu. förkrossad. godnatt.
 
 
 saknar tiden när allt va så bra..duåjag..
 
 
 
 
Kommentarer: 1


Mitt saknade hjärta!

 
                                                                            Jag älskar dig!
  , 
 
 
 
 

Ångrar mig inte en sekund.

har nu skaffat en ny blogg mest för att mina vänner hemma i Storuman ska kunna läsa och se vad jag gör på dagarna. Min snälla kompis Sofia var så snäll och hjälpte mig att fixa massa. Läs gärna hennes blogg den är superfin. www.skimmer.blo.gg  heter den! 
 
Jag har iallafall nyligen flyttat till Umeå och börjat gymnasie på Midgårdskolan. ångrar mig inte en sekund! jättemysig stämning på skolan och allt känns bara bra. Första veckan var värst, himla stor hemlängtan och så vidare men jag känner att de känns bättre och bättre med tiden. 
Min klass MU1B är helt underbar. 30 stycken glada människor. kunde inte fått bättre. och bäst av allt är att dom har samma intresse som mig. MUSIK!
 
de ända som fattas är mina vänner i storuman och anton. saknaden är så stor. men de rullar ändå på. På kvällarna pluggar jag, spelar piano och är med evelina typ. vi hittar på mycket konstigt.. ikväll ska vi ut i skogen. men jag ska se vad jag hinner men slänger nog in ett inlägg då. puss